Potápka malá – 14.2. – 7 ex. (Šírek, Vaněk)

Kormorán velký – 11.2. – 60 ex. (Tyller), 14.2. – 80 ex. (Šírek), 25.2. – 30 ex. (Doupal)

Volavka popelavá – 12.2. – 5 ex., 26.12. – 6 ex. (Šírek)

Labuť velká – 25.2. – 36 ex. (Doupal)

Husa velká – 25.2. - 2 ex. (Doupal), 26.2. – 10 ex. (Šírek)

Husa běločelá – 25.2. – 17 ex. (Doupal)

Kachna divoká – 2.2. – 1000 ex., 14.2. – 150 ex. (Šírek)

Hohol severní – 12.2. – 6 ex. (Šírek)

Morčák velký – 12.2. – 23 ex., 26.2. – 9 ex. (Šírek)

Orel mořský – 11.-25.2. – 3 ex. (Doupal, Tyller)

Sokol stěhovavý – 25.2. – 1 ex. (Doupal)

Slípka zelenonohá – 12.-18.2. – 1 ex. (Doupal, Šírek)

Lyska černá – 2.2. – 300 ex. (Šírek)

Čejka chocholatá – 25.2. – 1 ex. (Doupal)

Racek chechtavý – 25.2. – několik hejn letí na S (Doupal), 26.2. – 33 ex. (Šírek)

Racek bělohlavý – 2.2. – 35 ex., 26.2. – 25 ex. (Šírek)

Racek bouřní – 26.2. – 28 ex. (Šírek)

Kalous pustovka – 19.2. – 1 ex. (Greplová)

Ledňáček říční – 11.2. – 4 ex. (Tyller)

Špaček obecný – 25.2. – 14 ex. (Doupal)

                                                                                                                 Zpracovali: L. Doupal, J. Šírek